Aquasport

Aquajoggen kunt u meerdere keren per week doen. Dit is een watertraining met wetbelt voor een ieder die op een gezonde, verantwoorde en intensieve manier wil sporten. Door de weerstand van het water worden uw spieren extra gestimuleerd, maar de kans op blessures is nihil. Ook bij revalidatie is aquajoggen een goede ondersteuning. Aquajoggen vindt plaats in het wedstrijdbad.

Aqua Power is een high impact workout in borstdiep water met lekkere muziek en met behulp van verschillende attributen. Door de opwaartse druk van het water is de schokbelasting op uw gewrichten vele malen minder dan in de zaal. Iedereen kan op zijn eigen niveau trainen. USE YOUR POWER!

PowerBalance

Actief en uitdagend; dát is Power Balance.

Terwijl je op een drijvende mat allerlei oefeningen doet, zittend, rennend of liggend, is het de uitdaging om te spelen met je balans.

Intensieve body workout voor een strak lijf en een conditie om trots op te zijn!

 

 

Aqua Bootcamp is een powertraining waarbij alle spiergroepen intensief getraind worden. Er wordt gebruik gemaakt van muziek met opzwepende beats voor een spetterende en doelgerichte training. Aquabootcamp wordt gegeven in het recreatiebad.

Bekijk ook de tijden en prijzen van onze Aquasporten.

Contact

Zwem - en golfslagbad Aquarena
Angelsloërdijk 31
7822 HK Emmen

e-mail: gemeente@emmen.nl
tel: (0591) 63 70 37